dinsdag 29 juli 2014

Gevulde omelet met spinazie, tomaat en feta

Recept: gevulde omelet met spinazie, tomaat en feta

"Verrukkelijk Vega" & " Less is more" 

2 personen

10 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

6 eieren, geklutst
1/2 pakje feta (100 g), verbrokkeld
8 cherrytomaatjes (of 2 tomaten) in heel kleine partjes
2 handen bladspinazie
olijfolie
peper, zout
eventueel: sneetjes speltbrood

Zo maak je het

Verhit de olie in een koekenpan. Doe de helft van de geklutste eieren in de pan. Doe op 1 helft van het ei de helft van de tomaatjes, feta en bladspinazie. Als het ei een beetje gestold is klap je de onbedekte helft dubbel op de helft waar de vulling op ligt. Laat nog even bakken tot het helemaal gaar is. Je kan de gevulde omelet voorzichtig keren.

Tip

Lekker met brood. Je kan het ook als avondeten eten, het vult erg goed!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten